FREE shipping BENELUX for each order over 50€.

The Ambitious Brune blogs about Bear Eats Tiger

By: The Ambitious Brune.

http://www.theambitiousbrune.be 

BEAR EATS TIGER - THE UNDERDOG WILL RISE

JULI 24, 2017Een inspirerend topkoppel! Dat zijn Vincent en Fien, de oprichters van Bear eats tiger.
Ze stampten een nieuw, kwalitatief, handgemaakt label uit de grond.Met hun lifestyle brand willen ze iedereen motiveren om hun dromen te realiseren en te doen wat hij/zij het liefst zou willen doen. Mensen aanmoedigen om het leven te leiden dat ze willen leiden. Dat is ook hun motivatie geweest om het label te starten.

Op www.beareatstiger.com kun je hun eigen verhaal lezen. Een verhaal met ups en downs maar des te sterker zijn ze er uit gekomen en als koppel zijn ze onverwoestbaar.

Daarom is hun boodschap ook: “Al zit alles tegen en lijken dromen onmogelijk zolang je alles geeft, kun je al jouw doelen bereiken. Zelfs al doet iedereen om je heen geloven dat dromen onhaalbaar zijn, bewijs het tegendeel! The underdog will rise”

En of ze zullen risen. Omdat ik toch benieuwd ben hoe hun succesverhaal van start is gegaan, stelde ik hen een aantal vragen. Geloof me je wordt er enorm gemotiveerd van!Hoe is het idee ontstaan? Waarom ben je ermee gestart?
Hoeveel mensen hebben de job van hun leven of kunnen met het hand op het hart zeggen “ik doe mijn job graag” ? Mijn vrouw en ik beseffen dat we meer dan 50% van ons leven zullen spenderen aan werken. Daarom willen we graag iets doen wat we graag doen, waar we de touwtjes zelf in handen hebben. Omdat we beiden een creatieve mind set hebben, wilden we daar dan ook iets mee doen.

Heb je moeilijkheden ondervonden bij de opzet van het product? Zoja wat waren die moeilijkheden en hoe ben je er mee om gegaan?
Er is uiteraard altijd het financiële aspect dat een aantal beperkingen met zich meebrengt. Als creatieve mensen hebben we immens veel ideeën, echter niet altijd de mogelijkheden om die ideeën ook al effectief tot uitvoering te brengen. De enige manier om hiermee om te gaan is simpel: Accepteer de limieten die je momenteel hebt, blijf geduldig, geef niet op en hou je einddoel voor ogen.

Wat maakt Bear Eats Tiger uniek?
Onze producten worden steeds in kleine hoeveelheden, bij ons thuis, gemaakt zodat iedereen een ‘uniek’ / ‘one-of-a-kind’ gevoel ervaart. Ieder van ons heeft een eigen persoonlijkheid en eigen doelen, en verdient dan ook een uniek item.

Wat is voor jullie het leukste aan ondernemen?
Aangezien Bear Eats Tiger volledig van nul is gestart, kan je je wel voorstellen dat we elke dag iets nieuws leren. Mensen Bear Eats Tiger zien dragen en daar positieve reacties over krijgen is een fantastisch gevoel.

Heb je tips voor startende ondernemers?
Luister niet naar wat andere mensen zeggen. Geloof in jezelf en volg je eigen instinct.

Ben jij ook net als ik helemaal overtuigd? Sluit je dan aan bij de Bear Eats Tiger familie en bezoek snel de website om jouw favoriete en unieke (!) items in huis te halen. Vergeet hen zeker niet te volgen via Facebook en instagram.

#beareatstiger #theambitiousbrune

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published